dimarts, 7 de març del 2017

VOLEU SABER ALGUNA COSA SOBRE ELS NOUS LLIBRES DE LA BIBLIOTECA?





Hem comprat llibres nous per la nostra biblioteca. Hem fet una exposició i mica a mica els anirem presentant per si us animeu a llegir-los o comprar-los.
Esperem que us agradin.







- "Els meus trucs per sobreviure a la classe de natació"
Gideon Samson. Il·lustracions d'Anke Kulh. Ed. Takatuka

A en Gied no li agraden els dijous perquè ha d'anar a la piscina. No aconsegueix nedar i té molta por. 
A Holanda els nens han d'aprendre a nedar en diferents situacions, a bussejar  i fins i tot vestits amb roba d'hivern...Cada dijous en Gied sap com li anirà la classe de natació segons si veu o no a un senyor assegut en el banc d'un parc donant menjar als coloms. Però comença el curs i no el veu, així ja sap que la classe li anirà malament.
En Gied escriu un diari de trucs per sobreviure a les classes de natació, tot i que no els ha provat tots, ja sap que alguns no funcionaran.






Resultado de imagen de un gran dia de res




- "Un gran dia de res" 
Beatrice Riemagna. Ed. Combel


Un nen va a la casa de vacances amb la seva mare. Només li agrada jugar amb la seva maquineta, però la perd. Què farà? Hi haurà coses per descobrir al bosc? A qui recordarà?




Resultado de imagen de espera't miyuki
-"Espera't Miyuki"
Roxane marie Galliez. Il.lustrador Seng Soun Ratanavanh. Editorial Joventut

Arriba la Prtimavera, la Miyuki vol que s'obrin totes les flors, però n'hi ha una que encara està tancada i necessita l'aigua més pura per obrir-se. Sobre l'espera, i del gaudir del que ja hi ha.



Resultado de imagen de cuentos de osos gustavo roldan
- "Cuentos de osos"
Gustavo Roldán Ed. a Buen Paso
Un pare ós escriu contes amb sensibilitat d'ós, poesia d'ós i delicadesa d'ós. Cada conte l'envia a una editorial i li retornen fins que un dia el seu fill, petit ós, decideix fer alguna cosa. Dibuix molt expressiu, tendre i divertit.


Resultado de imagen de cartes d'amor de 0 a 10


-"Cartes d'amor de 0 a 10"
Susie Morgenstern. Editorial Nandibú

Història de l'Ernest, un nen que viu amb la seva àvia. La mare va morir al néixer ell, el pare està desaparegut. No passa mai res a la seva vida, cada dia és igual a l'anterior, fins que un dia arriba la Victòria, és la número 13 de 14 germans, xerraire i divertida. 
És una història tendra, planera, on es contraposen dos personatges com a formes diferents de fer davant la vida. 



Resultado de imagen de la veritat segons l'Artur
- "La Veritat, segons l'Arthur"
Tim Hodgood. David Tazzyman. Editorial Combel.

L'Arthur i la veritat no són gaire amics. Quan ha fet una cosa que no ha sortit gaire bé, l'Arthur intenta amagar, modelar, distorsionar, maquillar...la veritat, i s'inventa històries per intentar convencer els altres, i la seva mare.








 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada