dilluns, 6 de març de 2017

RECOMANACIONS DELS ALUMNES DE 5è

  
Curs 2017-18
Recomanacions dels alumnes de 5è 


PAULA

Resultat d'imatges de la pastisseria Bliss"La pastisseria Bliss" Kathryn LittleWood. Ed. Blok

Recomano aquest llibre a les persones que els agraden
els llibres de màgia, fantasia, i misteri. A mi m'ha agradat
perquè és fantasiós, misteriós i està molt ben explicat. 
La història en general està molt ben redactada.Resultat d'imatges de 20.000 llegües de viatge submarí. editorial BrumeraGUILLEM

"20.000 Llegües de viatge submarí" Jules Verne. Ed. Brumera

El recomano a persones que els agrada l'aventura i volen imaginar-se coses. M'agrada aquest tipus de literatura perquè no hi ha dibuixos,  i així puc imaginar-m'ho més, tot.
Resultat d'imatges de sota la sorra d'egipte
ÀLEX


"Sota la sorra d'Egipte" Philippe Nessmann. Ed. Bambú

M'ha agradat perquè t'explica la vida dels faraons. Al principi era avorrit, no l'entenia perquè parlava de coses que encara no havia llegit.
Agradaria a aquells que estan interessats en el tema d'Egipte i els faraons.
L'he trobat força interessant. He après què feien i com vivien els faraons, en especial Tutankamon.


INÉS 

"L'4SS4SS1N4T D3L PROF3SSOR D3 M4T3M4T1QU3S" Jordi Sierra i Fabra. Ed. Barcanova
Resultat d'imatges de l'assassinat del professor de matematiques 

Aquest llibre m'ha agradat bastant perquè és interessant: tracta que assassinen al professor de mates, i 3 nens (els protagonistes) han de descobrir a base de problemes de mates, qui l'ha assassinat.
En algunes parts era una mica avorrit perquè hi havia problemes que jo no entenia, però les altres parts han estat bastant divertides.

Recomano aquest llibre a la gent que els agrada les mates i també als qui no els hi agrada. He après que les mates poden ser divertides per una part.

Curs 2016-17

Iniciem un nou apartat amb les recomanacions de llibres que ens fan els alumnes de 5è. Esperem que us agradin i us animem a recomanar més llibres. GràciesAINA
És un llibre curt on un nen amb molta imaginació, passa moltes aventures. Les il·lustracions m’han agradat molt: hi ha poques però ocupen tota una pàgina, algunes de blanc i negre, altres pintades com si es tractés d’aquarel·la. El valoro molt positivament. Us el recomano a tots, especialment perquè aquest petit príncep té la mateixa edat que nosaltres i té vivències molt interessants.


PAULA


Aquest és un llibre molt divertit en què l'Agus, el protagonista, i els monstres van d'excursió. El dolent Dr. Brot roba una moneda i l'Agus i els monstres l'aniran a buscar.

És un llibre molt divertit per la situació contradictòria que es presenta. Has d’haver llegit algun altre llibre de la col·lecció per entendre’l bé.

En faig una valoració excel·lent

MARINA

Autora: Christine Nöstlinger.
Traducció: Carme Serrallonga Jr.
Il·lustracions: Christine Nöstlinger Jr.
Editorial: Cruïlla.

He escollit aquest llibre perquè hi surten moltes aventures.
ROGER
Títol: Els Futbolíssims. El misteri del robatori impossible.
Autor: Roberto Santiago
Traductor: Josep Sampere i Martí
Editorial: Cruïlla

Us recomano el llibre número 5 de la col·lecció dels FUTBOLÍSSIMS. Explica dues aventures que passen a la vegada. Una és que, l'equip dels protagonistes, està a punt de desaparèixer. Per continuar amb l'equip han d'aconseguir no quedar els últims de la classificació a la primera volta.
La segona aventura és que, en el poble, munten una exposició i roben una joia molt valuosa. Si vols conèixer el culpable, hauràs de llegir el llibre!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada