dimecres, 4 d’abril del 2018

DIADA DE SANT JORDI

EL PROPER DILLUNS 23 D'ABRIL CELEBRAREM LA DIADA DE SANT JORDI A LA CIUTAT DE BARCELONA, AIXÍ COM EN MOLTS ALTRE INDRETS DE CATALUNYA I DEL MÓN.




Dies abans ja es comencen a preparar actes al voltant de la festa, aquí en teniu alguns:

- 14 i 15 d'abril, MÓN LLIBRE 14a. edició : EL SANT JORDI MÉS INFANTIL, a la plaça dels Àngels. Trobada per fomentar la lectura als infants d'una forma més atractiva. Hi haurà espectacles, cinema i col.loquis amb actors

- 19 d'abril Pregó de Sant Jordi al Saló de Cent, a càrrec de l'escriptora Almudena Grandes.

- Diàlegs de Sant Jordi que es farà els dies 20 i 21 d'abril. Es tracta de converses entre autors i lectors sobre llibres. Enguany hi participaran Amélie Nothomb, Carme Riera, Najat El Hachmi, Philip Pullman, Albert Sánchez Piñol, José Eduardo Agualusa, Xavier Aldekoa i Fernando Aramburu.

- El 22 d'abril es celebrarà La Nit del Drac a partir de les 20.30 hores a la plaça del Rei. Es retrà un homenatge a tots els escriptors que enguany celebren l'aniversari. És una cita que combinarà la lectura de textos amb música de la mà de Clara Peya. Es podran escoltar alguns fragments de Joan Brossa, Manuel de Pedrolo, Montserrat Abelló, Vincent Andrés Estellés, Maria Aurèlia Capmany i Maria-Mercè Marçal. 

- 23 d'abril.
 11a Trobada d'il·lustradors que tindrà lloc al Pla de Nicolau Salmeron, a tocar dels Jardinets de Gràcia.
Els il·lustradors convidats són: Yvan Pommaux, Marc Taeger, Ramón París, Carme Solé Vendrell, Mercè Galí, Liliana Fortuny, Gustavo Roldán, Beatriz Martín Vidal, Mercè López, Anna Llenas, Andrea Antinori, Ed Vere i Rocio Bonilla.


Aquest any, el cartell és una il·lustració de Ramón París.
L'acte està organitzat per Casa Anita i Ediciones Ekaré, amb el suport del Districte de Gràcia de l'Ajuntament de Barcelona i amb la col·laboració de Editorial Joventut, Thule Ediciones, Kalandraka, Editorial Corimbo, Libros del Zorro Rojo i A buen paso.
 




 Us desitgem que compreu i regaleu moooolts llibres i mooooltes roses!!  
Feliç Diada
 
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada